Een gezegend 2021!

Het is al de 21ste dag van dit nieuwe jaar, dus hoog tijd om ook hier nog even onze beste wensen te delen én een symbolische dag om 21 dingen waar wij naar uitkijken in 2021 in de kijker te zetten. :)

Want wij hebben eigenlijk heel grote plannen voor dit nieuwe jaar en hopen van jou hetzelfde!

  1. Veel leuk werk. :)

  2. Regelmatig een goed boek lezen. Als je nog op zoek bent naar een goed non-fictie boek dat je even doet nadenken, kunnen we ‘Amerikanah’ van Chimamanda Ngozi Adichie aanraden!

  3. Redenen voor feestjes met bubbels, échte dan! :)

  4. In maart verschijnt normaal gezien een nieuwe editie van het super fijne doeboek van De Schorre in Boom. Super blij dat we hier weer aan mogen meewerken. :)

  5. Veel zon. :)

  6. Nog meer mooie, hartverwarmende acties die we samen met het Berrefonds kunnen realiseren, want ook voor hen blijven we in 2021 met veel goesting werken.

  7. Nieuwe lekkere receptjes om te ontdekken zoals in het boek ‘De snelle bakplaat’ van Rukmini Iyer.

  8. Dat ook in 2021 blije klanten mogen terugkeren naar onze Studio. Een aantal van hen zoals Incana en Atelier Jupe zijn in deze eerste weken van het nieuwe jaar al heel goed bezig. :)

  9. Weekendjes weg met vrienden en vriendinnen, hoe tof zou dat opnieuw zijn!

  10. Fijne samenwerkingen met plezante leveranciers. Wij bouwden intussen een sterk netwerk uit van freelancers waar we graag mee samenwerken. Het is te hopen dat we in dit nieuwe jaar ook terug wat vaker fysiek ergens een koffietje kunnen gaan drinken. Denk jij dat je zelf een project of dienst hebt die mooi zou matchen met ons werk?

  11. Een heus nieuw merk onder de vleugels van onze studio. We zijn druk aan ‘t nadenken over een nieuw project. Maar voorlopig kunnen we er nog niets over vertellen. :)

  12. Veel nieuwe ondernemers die ook in deze vreemde periode de sprong naar een eigen zaak durven wagen. We kunnen alvast delen dat er een aantal toppers zitten aan te komen, want we kunnen in de volgende weken veel nieuws van toffe klanten delen. Een aantal zijn nu druk aan ‘t opstarten, dus nog heel even geduld!

  13. Een nieuwe website voor onszelf. Ook daaraan zijn we al een hele tijd achter de schermen aan het werken (meteen de verklaring waarom hier online niet altijd veel te beleven valt… :)) We mikken nu op april 2021 om te lanceren. (En voilà, dan is er meteen een deadline gecommuniceerd!)

  14. Wij kijken ook al stiekem heel erg uit naar het najaar, want dan verschijnen er bij Uitgeverij Averbode zowel een Leesbeestje (jongste kleuters) als een Leesknuffel (oudste kleuters) als een Vlaams Filmpje (5de en 6de leerjaar) met een verhaal van de schrijvende helft van onze studio. Om maar te zeggen: meteen drie verschillende kinderboeken! Wij kijken dus uit naar het najaar hé! :)

  15. En nog een primeur: in september staat er nog een heel ander boek gepland bij Uitgeverij Pelckmans waar we de komende maanden hard samen aan zullen werken. Misschien kan jij ons daar zelfs nog bij helpen, spannend! :)

  16. Dus hopen wij dat er in november gewoon weer een boekenbeurs is!

  17. Of van die leuke events zoals M-art of beurzen van Mama Baas waar we ons verjaardagenboek en ons Bewaarboek voor tekeningen in de kijker kunnen zetten.

  18. En uiteraard hopen wij op massa’s goed nieuws van alle klanten die we de afgelopen jaren al hebben geholpen met marketingstrategie, branding, copywriting of illustraties. Want niets zo fijn om de merken die je mee hielp lanceren zo te zien groeien.

  19. Wist je trouwens dat ons werk in 2021 ook internationaal gaat? Het boekje van superheld Bobbi viel zo in de smaak dat we het intussen aan het uitwerken zijn in maar liefst zeven talen.

  20. Al zijn we nog heel voorzichtig met te hopen in deze bijzondere tijden: we kijken toch al een beetje uit naar een toffe zomervakantie in goed gezelschap.

  21. En gewoon weer massa’s vergadermomentjes onder ons twee zonder afstand, bubbels, maskers of ander corona-gedoe.

Schermafbeelding 2021-01-21 om 14.08.40.png