Ondernemende mama les 35: ken jezelf!

Wellicht overbodig om te zeggen, maar ‘t is zomer. En wat voor zomer. De warmste dagen ooit gemeten. Geen nood: dit is niet het zoveelste artikel over de hitte en hoe je jezelf daar tegen kunt beschermen. Nope. Dit is wel een blogpost geschikt voor de zomer omdat je dan ergens misschien eens een paar minuten tijd over hebt. Misschien zelfs vannacht als je niet kan slapen door de warmte. Om precies te zijn, je hebt twaalf minuten nodig. En dan kunnen wij een testje aanraden. Een persoonlijkheidstest.

En nee, dit is geen grap. We hebben geen last van de warmte (allé toch niet zoveel om echt te flippen), het is gewoon een interessante test. Op basis van een hele reeks uiteenlopende vragen bepalen ze welk van de zestien types je bent. En dan kan je zoals wel vaker verder lezen over je sterke punten, je valkuilen, je talenten. En het is altijd goed om jezelf nog een beetje beter te leren kennen, zeker als je bijvoorbeeld wilt starten met een eigen zaak. Dan kunnen zo’n snelle inzichten best waardevol zijn. En eerlijk? Deze test is best indrukwekkend en interessant. En helemaal juist vonden wij. Vooral omdat alvast één Liesbeth als persoonlijkheid ‘een campagnevoerder’ is. Zalig toch? ;)

Wij delen regelmatig iets over onszelf op deze blog, in onze sociale media en al zeker als je ons live ziet op een meeting of zo. Wij zijn vaak nogal enthousiast en proberen je aan de hand van eigen ervaringen en inzichten op een heel laagdrempelige manier te helpen met je marketingvragen of je persoonlijke projecten. Dat doen we omdat we weten dat dit werkt: we willen graag elkaar een beetje kennen voordat we helemaal op jouw maat een logo gaan maken, een bedrijfsnaam verzinnen, een tekst schrijven, een marketingstrategie uitschrijven,,… Maar we doen dat ook omdat we dat graag doen, we halen zelf heel veel energie uit een fijn contact met onze klanten. En ook dat zien we terug in de resultaten van deze persoonlijkheidstest. Blijkbaar zijn wij dus gewoon zo. ;)

We delen met plezier even ons resultaat, maar we houden wel geheim welke persoonlijkheid verbonden is aan welke Liesbeth. Als je ons al een beetje kent, kan je het wellicht wel raden. En anders? Dan moet je ons dringend eens bellen voor je volgende marketingproject. Wij zijn één en al oor!

De test vind je hier: https://www.16personalities.com/nl/persoonlijkheidstest

En ons resultaat in een notendop:

CAMPAGNEVOERDER: ‘De Campagnevoerder is een echte vrije geest. Ze vormen het hart van het feest, maar ze zijn minder geïnteresseerd in de pure opwinding en het plezier van het moment dan in het genieten van de sociale en emotionele banden die ze met anderen aangaan. Charmant, onafhankelijk, energiek en barmhartig maken ze 7% van de bevolking uit. Hun bestaan wordt in de menigte zeker opgemerkt.’

PROTAGONIST: ‘Protagonisten zijn natuurlijke leiders vol passie en charisma. Ze vormen ongeveer twee procent van de bevolking en zijn vaak onze politici, onze coaches en onze leraren. Ze proberen in contact te komen en anderen te inspireren om goed te doen. Met een natuurlijk zelfvertrouwen dat invloed oplevert, halen Protagonisten veel trots en vreugde uit het begeleiden van anderen om zichzelf en hun gemeenschap te verbeteren.’

Benieuwd naar jouw resultaat!

En nu gaan we ons hoofd hier nog even in de diepvriezer steken. :)

Wees gegroet,

Liesbeth & Liesbeth

Source: https://www.16personalities.com/nl/persoon...