ondernemende mama les 13: luister naar mensen die in je geloven! (en een boekentip ;))

Zomer. Zalig. 

Wij hebben bij de studio een paar grote deadlines - en we vinden het ook een beetje té warm - dus wij wisselen werken af met genieten van de zomer. Beetje druk dus. We schrijven er nog wel over in de volgende posts: ondernemende mama zijn, 't is een kwestie van evenwicht. ;)

Maar mocht jij de komende dagen wel tijd hebben om jezelf heerlijk op te krullen in een (tuin)zetel in de schaduw, dan hebben wij een gouden tip. Een zalig, emotioneel boek waar de beide Liesbeth'en van hebben genoten is "Het wordt spectaculair. Beloofd." van Zita Theunynck. 

Ga het gewoon vandaag nog ergens kopen (bij voorkeur in zo'n zalige snuisterboekenwinkel als 't Stad leest in Antwerpen) en begin te lezen. Meeslepend, lekker langzaam en hartverscheurend. Als je zo'n debuut kan schrijven, daar doen wij ons hoedje voor af. 

En weet je wat ons in dat boek ook echt geraakt heeft? Een zinnetje in de dankbetuiging: 
"Papa, bedankt om een paar jaar geleden op een middag bij een boterham met kaas te zeggen: 'Ooit ga jij wel nog een boek schrijven,' en daarna gewoon verder de krant te lezen." 

Prachtig toch? 
Naast veel tijd om te lezen dit weekend, wensen we je ook iemand toe die op zo'n ongedwongen manier in je dromen gelooft. Want dat verdienen we allemaal. Dan kunnen er grootse dingen gebeuren. 

Wees gegroet, 
Liesbeth & Liesbeth   

blog_boek_spectaculair.jpeg