Ondernemende mama les 9: neem tijd om te vieren!

Wij zijn jarig vandaag. 

En met "wij" bedoelen we niet onszelf. De twee Liesbeth'en vieren - hoe kan het ook anders - in dezelfde maand en dat is september. Maar nu is het dus onze studio die jarig is. 
Happy Birthday, Studio Maria. 

Het zou makkelijk zijn om - een tikkeltje gefrustreerd - terug te kijken naar onze ambities van vorig jaar en dan af te vinken wat we gerealiseerd hebben en wat niet. Want eerlijk, natuurlijk is niet alles gelukt. We hebben nog een massa leuke ideeën en projecten in gedachten, maar tijd is een schaars goed. 

Maar 't is leuker om even te kijken naar alles wat wel al lukte. Want mijlpalen zijn er tenslotte om slingers aan op te hangen, dan zullen we dat maar even doen. 

* We hebben een website, een webshop, een blog, social media, een logo, visitekaartjes, een stempel, eigen stickers en een bestickerde auto. Dan ontbreekt misschien alleen nog die tattoo. ;)
* We hebben leuke babbels gehad bij verschillende uitgeverijen en binnenkort mag er een testversie van een boekje mee naar de beurs. 
* We deden leuke opdrachten voor verschillende reclamebureaus. 
* We maakten deel uit van een fijn illustratorencollectief.
* We schreven een heleboel kinderverhalen met lovende reacties. 
* Er ligt een hele stapel werk dat we deden voor fijne klanten en dat dringend mee op onze website moet! (één van de bovenste to do's op dat lijstje). 
* We maakten heel wat ouders blij met het geboortekaartje van hun dromen. 
* We hielpen het fantastische Berrefonds. 
* We maakten ons traject bij Unizo af en hebben dus een businessplan. Jochei. 
* We zitten vol plannen en projecten waar je snel iets van zal merken in onze webshop. Lang leve alle beurzen en events die we bezochten voor een massa inspiratie. 
* We hebben fijne samenwerkingen opgezet zoals met juwelenontwerpster Lynn en die lieve, rustige Lydia van Mimoki. Ook dat helemaal afwerken staat héél hoog op ons lijstje. (sorry, Lydia :)).  
* En last but not least... één van de Liesbeth'en kocht ook nog een huis, onze vijf kinderen zijn allemaal gelukkig en gezond, we hielpen hen met tekenen, fietsen, zwemmen, paardrijden en lezen, we staken onze handen uit de mouwen op school, we planden zo nu en dan wat rust in met manlief, vierden met familie en we genoten van leuke avondjes met vrienden en vriendinnen. 

Dat zijn dus toch een paar slingers. 
En véél zin in het volgende jaar. 

Wees gegroet,

Liesbeth & Liesbeth  

Studio Maria wordt 1 jaar1.jpg