OP DE KOFFIE BIJ MARIA.

Nood aan eerlijk advies? Heb je het gevoel dat je even helemaal vastzit? Zou een frisse blik eens deugd doen? Maar heb je geen tijd, zin of budget voor een langlopend traject of een volledig marketingplan waar je al snel een paar weken op moet wachten?

Dan brengen wij met ons allernieuwste aanbod misschien wel dé redding. Want met “Op de koffie bij Maria” krijg je twee uur strategisch en hands-on marketingadvies waar je echt iets mee bent.

Hoe werkt het?

* Schets bij je aanvraag de belangrijkste marketingvragen waar je tegenaan loopt. Heb je moeite om nieuwe klanten te bereiken? Of is het lastig om het échte verhaal achter jouw business om te zetten in een “story” die iedereen wil horen? Zie je geen quick wins? Geen idee welke nieuwsbrieven must-reeds zijn? Of heb je graag tips hoe je orde brengt in een chaotisch en creatief brein?

* Wij duiken in je vakdomein en maken een degelijke voorbereiding op basis van je vragen.

* Je krijgt van ons een koffie. We selecteerden een aantal fijne plekjes in het Antwerpse waar het fijn is om elkaar te ontmoeten, maar doe gerust een eigen suggestie.

* Bij die koffie komt twee uur onverdeelde, geconcentreerde aandacht van een Liesbeth. En dat betekent massa’s ervaring als marketingstrateeg, eerlijke feedback, véél creatieve ideeën. En jij mag zoveel vragen als je wil.

* We bezorgen je na ons gesprek nog de belangrijkste tips en inzichten van onze babbel op mail. Om boven je bed te hangen. :)

Wat kost het?
De basisformule zoals hierboven beschreven kost 239 EUR (excl. BTW).
Een traject op maat is altijd mogelijk.

Klinkt goed? Top!

Hopelijk ben jij die fijne (solo)ondernemer die nood heeft aan wat extra marketingpower in jouw business. Wij helpen je graag!

Enne, dit product is vrij aanpasbaar: denk aan thee, uiteraard. Maar ook een avondformule met een glaasje wijn zien wij wel zitten.

Name *
Name
Ik ga liefst koffie drinken bij *
Op+de+koffie+met+Maria.jpg