Wij brengen je met onze down-to-earth aanpak graag in de zevende hemel.
Verwacht geen complexe procedures, tussenpersonen of moeilijke uitleg. 
Wel verrassende campagnes en gedurfde concepten. 
Wij zijn gewoon Liesbeth & Liesbeth en wij doen graag wat we doen: 

 

ART Direction• COPYWRITING 

Studio Maria is een straffe combinatie van know-how en ervaring. Een creatief team van artdirector en copywriter. We zetten jouw briefing snel en efficiënt om in creatieve, verrassende concepten. Samen zijn we sterk, maar ook apart laten we graag ons licht schijnen over jouw communicatie: ontwerpen van logo’s, verrassende visitekaartjes of het betere lay-outwerk. Aangename, rake copy of een nieuwe bedrijfsnaam, we denken graag samen mee.

ILLUSTRATIONS• STORIES 

Studio Maria koestert kleine momenten die je niet wil vergeten. En wij maken die momenten gewoon nog beter. De fijnste voorleesverhalen voor zalige naar-bed-momenten, de mooiste kaartjes om lief te zijn voor wie je dierbaar is. Leuke ideetjes voor kleine verrassingen. Het komt er allemaal nog aan. Want het leven zit vol sprankels en glitters voor wie ze wil zien.

CONCEPTS • GRAPHIC DESIGN 

Studio Maria dat is ook een unieke illustratiestijl en frisse vormgeving die jouw concepten naar een hoger niveau tilt. The sky is the limit en we kunnen echt werken op maat van jouw wensen en verwachtingen. Nieuwe concepten tot in de kleinste details mooi illustreren en vormgeven daar worden wij gelukkig van. En jij ongetwijfeld ook.

STRATEGY

Studio Maria kan je ook helpen bij het in de markt zetten van je winkel of merk. Wij coachen je graag en zetten je op weg naar een succesverhaal of een verrijzenis. Ben je een starter of al een echte pro in je vak maar heb je nood aan frisse marketingblik? Roep dan gerust onze hulp in. Hallelujah!