ondernemende mama les 17: vijf leuke plekjes om te werken!

Als er iets super leuk is aan onze manier van ondernemen is het wel dat we praktisch altijd en overal kunnen werken. Over dat altijd ging het al in één van de eerste posts, over dat overal willen we het dan nu even hebben. 

Waar werken wij zoal? 

* Thuis. We hebben allebei een gezellig, rustig plekje ingericht in ons huis waar het fijn is om te vertoeven en inspirerend om te werken. Zeker bij de illustrerende Liesbeth is dat handig. Twee vaste schermen zijn een must om snel en efficiënt te ontwerpen. 

* Onderweg. Wij kunnen perfect brainstormen in de auto onderweg naar een klant, uitgeverij, beurs,... Er is al menig goed idee ontstaan in de Studio Maria Mobielen. ;) Maar nog liever denken we na of overleggen we op de fiets. Fietsen is voor ons een manier om het hoofd leeg te maken en na te denken over verhaallijnen, teksten, namen, creatieve pistes,... 

* Op een terras. Onze favorieten zijn voorlopig de Kawa In Mortsel, Maurice in Berchem of de Starfish and Coffee in Antwerpen. Stuk voor stuk fijne plekjes met een verrassend en lekker aanbod en vooral veel rust. 

* Coworking Places: zoals we vorige keer al schreven: Bolwerk in Edegem is één van onze favorieten, maar op deze website van Bar d'office kan je een lijstje met fijne plekken vinden overal in Vlaanderen. 

* En typisch voor de flexibiliteit van Studio Maria lukt het intussen ook heel goed om telefoontjes te doen of mailtjes te sturen naast de danszaal, in de cafetaria van het zwembad of langs de piste in de manège. Gelukkig tot nader order niet naast een voetbalveld. Benieuwd wat de toekomst daar brengt. ;)

Wees gegroet, 

Liesbeth & Liesbeth 

PS: Op de foto één van onze thuiskantoortjes. Let gerust op het plantje in de hoek. Ja, je ziet het goed. Dat is dus wel een zelfgekweekte Avocadoplant hé. Daar hadden we het eerder ook al over. Alle complexe handleidingen ten spijt: onze tip is gewoon een volledige pit in de grond stoppen. En een schietgebedje doen. Uiteraard. 

bureau.jpeg