En... start!

Voilà. 

We zijn er. Eindelijk. 
Studio Maria heeft vanaf vandaag ook een blog. 't Is dat het moet volgens al die marketinggoeroes voor de optimalisatie van de SEO van je website*. Maar vooral omdat het eigenlijk al lang borrelt en kriebelt om hiermee te starten. Leuk! 

Wat mag je verwachten? 
Wel laat ons zeggen, niet te veel. Want hoe minder je verwacht, hoe leuker en groter de verrassing vaak is, toch?  Voor zij die dat niet goed aankunnen, die onzekerheid, toch een tipje van de sluier. We willen de komende weken en maanden vertellen over wat we zoal doen met onze Studio, welke dromen we nog hebben en hoe het is om een ondernemende mama te zijn. Maar even goed willen we mooie illustraties tonen, tips delen over leuke activiteiten, mooie boeken aanraden en fijne hebbedingen of leuke adresjes promoten. 

Verwacht dus een blik achter de schermen van onze fijne studio.
En laat ons elkaar geen Liesbeth noemen, het zal ook al eens gaan over de leuke en minder leuke kanten van het moederschap. Of over hoogsensitiviteit of zo. Geen nood, wij zijn mee met de trends. ;) 

't is gebeurd. We zijn vertrokken. 

Wees gegroet,

Liesbeth & Liesbeth  

* Klinkt dit Chinees? Geen probleem. Tenzij je zelf een website van je bedrijf beheert, dan verwijzen we je vriendelijk door naar onze contactpagina. We helpen je graag! 
 

liesbeth&liesbeth