Ondernemende mama les 4: het gaat beter als het klikt. Bis

In onze vorige blogpost ging het over het fijne gevoel als het echt "klikt" met een klant. Als we mee mogen schrijven aan een verhaal dat ons persoonlijk ligt, als we voelen dat we voor fijne mensen het verschil kunnen maken. Dat maakt ons blij. Dat geeft ons energie. 

Maar Studio Maria gaat ook over een andere "klik". Een fundamentele. De klik tussen de twee Liesbeth'en bedoelen we dan. Het toeval schenkt je soms mensen en ontmoetingen waarvan later pas blijkt dat ze je leven zullen veranderen. En daar ben je dan maar best dankbaar voor. 

Daar stonden we dan. In 't zelfde kleedje (de rode en de blauwe variant) met dezelfde krullen en dezelfde naam. Pas later bleek dat we ook voor een deel dezelfde dromen delen. En ook éénzelfde tweede naam. Echt. Maria dus. Vandaar onze Studio. (Studio Liesbeth vonden we een beetje lullig. Toch?). 

En intussen zijn we een paar jaar verder. 
En hebben we ontdekt dat we goed kunnen samenwerken. Dat we elkaar - zeker op creatief vlak - perfect aanvullen en begrijpen. We koesteren onze verschillen. We zijn dankbaar voor onze gelijkgestemde energie. Studio Maria lijkt soms wel een match "made in heaven". 

We kunnen je dat alleen maar toewensen, zo iemand waar het mee klikt.
Want dat is super leuk en dat belooft veel moois voor de toekomst. 

Hoe het ondertussen met de kinderen is? Zeer goed. Danku. 
Iets met waterpistolen en de buurjongens. Een zwembad in de tuin met vriendinnen. En uitgelaten geschater in de zomerzon. We komen er nog op terug. 

Wees gegroet, 

Liesbeth & Liesbeth 

 

Schermafbeelding 2018-05-28 om 21.55.53.png