Ondernemende mama les 3: het gaat beter als het klikt!

Als je één van de Liesbeth'en van Studio Maria al een beetje kent, dan weet je dat wij vrij tot zeer enthousiaste mensen zijn. Wij vinden het zalig om mee te gaan in de plannen van een klant en dan hem of haar te helpen om het allemaal net nog een beetje beter te maken. 

En gaandeweg hebben we geleerd dat dit veel beter gaat - en laat ons eerlijk zijn, dat we het ook veel fijner vinden - al het "klikt". Als we het gevoel hebben dat een product, een branche een verhaal ook echt aansluit bij onze leefwereld. Maar geen nood, die leefwereld van ons is zeer breed. ;) 

We werken bij onze studio dus het liefst voor klanten met een doelgroep die nauw aansluit bij wie we zelf zijn: vrouwen. Jonge gezinnen. De meer "softe" kant zeg maar. Laat ons het zo zeggen: we zouden twee - of drie - keer nadenken als er een high end automerk bij ons zou aankloppen. Dan zouden we nee zeggen. Tenzij het een campagne voor een oranje Maclaren is en er ook maar een kleine kans is dat de middelste zoon daar dan een ritje in mag maken. Dan zouden we misschien toch maar ja zeggen. Maar anders, nee, te ver van ons bed. 

En weet je wat zo tof is? Dat wij al veel geluk hebben gehad en al heel wat klanten hebben mogen helpen waar het enorm mee klikt. En we mogen vaak samenwerken met fantastische mensen. Wij hebben in al die projecten al enorm veel mogen leren. Zoals een tikkeltje meer mindful opvoeden, technieken om onze kinderen al spelend dingen te leren, nieuwe burgerwaarden in 't onderwijs, hoe een personal training werkt, dat thuisverpleging volledig wordt terugbetaald door 't ziekenfonds (écht!), dat duurzaam ook mooi kan zijn en dat we best wat dankbaarder mogen zijn dat onze kindjes er zijn. En dat ze gezond zijn. O ja, en hoe je de perfecte 4/4 cake bakt en dat confituur maken echt een makkie is, dat ook. 

Zalig toch!? 

Als we even enthousiast mogen meewerken aan jouw project, laat iets weten hé! Of als je een ritje in een oranje Maclaren in de aanbieding hebt, dan mag je ook bellen. ;)

Een héél fijn weekend! 

Liesbeth & Liesbeth 

PS: Gewoon omdat het kan, ons geheim van een snelle en super lekkere cake? Die 200gr boter die zet je eerst een minuutje in de microgolfoven. Doe die gesmolten boter dan samen met de 200gr suiker, 200gr bloem en 4 eidooiers in een kom. Vier opgeklopte eiwitten toevoegen en de oven in. Echt, nog geen 10 minuten werk. Beloofd! 

 

leefwereld Studio Maria.jpg