Ondernemende mama les 20: als je iets doet, doe het dan goed!

Afgelopen weekend was het tijd voor ons jaarlijks ‘strategisch werkweekend’ met de studio. Allé jaarlijks, we zullen eerlijk zijn, het was nog maar de tweede keer. Maar je moet ergens beginnen hé en alle tradities beginnen klein. ;)

Deze keer trokken we naar Villa Augustus in Dordrecht. Waar? Villa Augustus in Dordrecht. En als je dat niet kent, dan mag je dat heel hoog op je lijstje zetten voor een volgend verwenmomentje. Echt. Wat een ontdekking! Villa Augustus is een super mooi en gezellig hotel met een geweldig ontbijt en een prachtige tuin. Maar het is vooral een prachtig voorbeeld van een knap staaltje marketing. Alles klopt. En dan hebben we het echt over alles. Het logo van het hotel, een mooie illustratie van een konijn, kan je echt overal vinden: buiten op de gevel, binnen op de servetten, op de kledij van het (overigens super vriendelijke) personeel, op allerlei fijne hebbedingen in hun winkeltjes en zelfs op de badkamermat. ;)

Ze vertellen hun verhaal aan de hand van boekjes, illustraties, verse groenten in hun tuin. Geen enkele stoel in hun restaurant is hetzelfde, maar ze passen allemaal bij elkaar. Letterlijk in elk hoekje kan je iets moois ontdekken. Gewoon genieten! Wat ons betreft is Villa Augustus glansrijk geslaagd in deze les: als je iets doet, doe het dan goed!

Villa Augustus is een zalige plek die je enorm zal inspireren. Wij hebben er hard gewerkt, maar dat voelde eerlijk gezegd gewoon als een cadeautje. En o ja, we hebben ook geleerd dat lieveheersbeestjes het liefst in groep slapen, heel dicht bij elkaar.